EWA NL

EWA NL

Uw voorraad beheer app.

✔ Producten kunnen bijgehouden worden in team verband.
✔ Een ieder heeft zijn eigen inlog met daar rechten aan gekoppeld.
✔ De beheerder heeft meer opties dan iemand met een basis account.
✔ EWA is ook heel goed te gebruiken voor bedrijven met meerdere filialen.

apple-store
Werking EWA.

Je pakt een product, deze reserveer je via de app.
Zodra je het product ook werkelijk hebt gebruikt geef je dat aan in de app door de reservering door te boeken. Na het verwerken heeft het gehele team een live overzicht van de producten die nog beschikbaar zijn. Producten hebben een minimale waarde die aangegeven moet worden bij het aanmaken van een nieuw product.

Zodra een product onder de minimale waarde komt wordt de beheerder hiervan op de hoogte gebracht door middel van een push bericht(notificatie) en een email. De app ondersteunt ook een QR code scanner zodat producten herkend kunnen worden aan de code. U heeft de mogelijkheid om uw eigen QR codes te koppelen aan producten.

In de App kan de beheerder producten aanmaken, wijzigen, en verwijderen. De basis gebruiker kan producten reserveren, doorboeken, annuleren of wijzigen. De app houd ook een geschiedenis bij. Aan de hand van de geschiedenis produceert EWA maandelijks en jaarlijks rapporten over het gebruikers- en materiaal verbruik, deze worden verzonden naar de aangewezen administrator. Ook is er de mogelijkheid om aangepaste rapporten te creëren. Hierbij kies je een begin- en einddatum die gebruikt worden om een rapport te creëren.


Contact

Neem contact met ons op?

Bedankt voor uw e-mail bericht, we hebben deze in goede orde ontvangen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Gegevens

Telefoon:
0614381866
KVK:
64573419